Vyberte stránku

zůstaňme v kontaktu

Jsme tu
pro vás

Máte nějaké dotazy, podněty, nápady? Zaujal vás některý z projektů, který jsme realizovali? Chtěli byste s námi spolupracovat na rozvoji regionálního školství na Říčansku? Napište nám a my se vám ozveme zpět!

E–mail

map@ricany.cz

Telefon

+420 323 618 122

Adresa

Olivova 1800/2
(Na Růžku, 2. patro)
251 01 Říčany

Zastavte se u nás!

Kancelář MAP naleznete v Olivově ulici v Říčanech, v těsné blízkosti obou hlavních budov Městského úřadu na Masarykově náměstí. Dobrá nálada, káva i čaj jsou pro vás vždy připraveny.

otevřeno

Pondělí–Pátek

8.00–16.00

Dejte nám vědět!

Vzhledem k množství akcí, které připravujeme, je vždy lepší se na vaší návštěvě u nás dopředu telefonicky či elektronicky domluvit.

Těšíme se na vás!

FAQ

Co vás nejvíce zajímá?

Pokusili jsme se shrnout zásadní témata, na která se ptáte. Pokud byste zde nenašli, co hledáte, využijte prosím formulář, který je na této stránce.

přihlašování na akce map

Na všechny akce MAP (kromě letní školy) se můžete registrovat přes e-mail map@ricany.cz Pro přihlašování na letní školu slouží samostatný formulář, který naleznete v pozvánce.

KDO SE MŮŽE ÚČASTNIT AKTIVIT MAP?

Aktivity projektu jsou určeny pro aktéry vzdělávání na území ORP Říčany (a v obci Průhonice). Konkrétní profesní zaměření naleznete v pozvánce každé akce.

CHYBÍ VÁM V REGIONU NĚJAKÁ AKTIVITA?

Pokud máte nápad na realizaci aktivity zaměřené na rozvoj kvality vzdělávání, chtěli byste do regionu pozvat odborníka na problematiku, kterou v rámci vzdělávání řešíte, neváhejte se obrátit na realizační tým MAP. Aktivity jsou realizované na základě podnětů a potřeb získaných z území.

LZE ZÍSKAT PŘES MAP FINANCE NA REALIZACI PROJEKTOVÉHO ZÁMĚRU?

Projekt MAP se věnuje plánování projektových záměrů z území, koordinaci dohod o společném využití investic a sdílení dobré praxe. Samotná realizace investic do infrastruktury vzdělávání probíhá z jiných finančních zdrojů, které ale MAP nositelům projektu pomáhá vyhledávat.

MAP NEBO MAS?

Jedna z nejčastějších otázek, kterou realizační tým MAP dostává je ohledně spojitosti (a rozdílů) s MAS. Zatímco MAP je projekt, MAS (místní akční skupina) je organizace věnující se rozvoji regionu v různých oblastech. Některé MAS jsou zároveň realizátory MAP. V našem území je realizátorem MAP město Říčany. S místní MAS jsme ale v kontaktu a vybrané akce realizujeme společně.

MAP je úspěch našich škol.
Pojďte je rozvíjet společně s námi!

Napište nám: map@ricany.cz

Zavolejte nám: 323 618 122